Een innovatief totaalconcept

BookYou biedt meer dan 50 mogelijkheden die bijdragen in marketing, omzet, boekingsstructuur en een verbeterde workflow. Zo levert het een directe tijdswinst op.

Welke artiest is het *meest lucratief* voor je agency?
Welke artiest is het meest lucratief voor je agency?
Haal uit BookYou direct je omzet- en winstcijfers en zie waarmee je scoort. BookYou houdt belangrijke gegevens bij, zoals: via welke zoekterm komt de klant op jouw site? Hoeveel omzet en winst wordt er uit boekingen behaald?
Artiesten geven *vooraf beschikbaarheid* aan
Artiesten geven vooraf beschikbaarheid aan
BookYou vult je klantenbestand automatisch aan. Leveranciers en artiesten krijgen de mogelijkheid om essentiële informatie zoals beschikbaarheid in te voeren.
Social media en *Google*
Social media en Google

BookYou is een sterke online marketingtool die de activiteiten van jouw bedrijf plugt via toonaangevende social media-kanalen als Youtube, Vimeo, Facebook, Twitter, Flickr, LinkedIn en Soundcloud. Ook zorgt BookYou voor een perfecte vindbaarheid van je bedrijf op Google.

onderscheiden van de *concurrentie*
onderscheiden van de concurrentie

Wil je je écht onderscheiden van de concurrentie, koppel BookYou dan aan een *interactieve boekingswebsite* die je naast je reguliere, informatieve website laat draaien. Op deze manier kunnen klanten online je beschikbaarheid checken en direct boekingsaanvragen plaatsen.