Alles over Leadgarantie bij BookYou.com

100% succesgarantie!

 

Naast 'grip op zaak' zorgt BookYou ook voor extra leads. BookYou realiseert dit door haar unieke combinatie van online vindbaarheid, netwerkmogelijkheid en boekingsmogelijkheid. Eerst zien en dan geloven? Dat kan! BookYou garandeert minimaal 10 leads per jaar.


Daarmee verdien je BookYou dubbel en dwars terug. Kom je er onder? Dan betaalt BookYou jou eenmalig al het geld van deze onderdelen van het hele jaar terug! Het betreft de onderdelen 'Webtools Pro', 'Selection Mailing' en 'SEO King'. Zie ook tarieven.

 

Wat je moet realiseren voor dit succes:

Je profielsite moet natuurlijk goed voor elkaar zijn. Zorg ervoor dat je binnen één maand na aansluiting je BookYou account hebt ingericht binnen de marges van ondergenoemde criteria en de marktwerking doet de rest!

 

1. Vindbaarheid

  • Heeft een unieke domeinnaam en staat “live”.
  • Je hebt in de module SEO minimaal 20 trefwoorden ingevoerd volgens de richtlijnen van de intructietekst.
  • Je boekingsite moet een pagerank van minimaal 2 behaald hebben, volg instructie http://pagerankchecker.nl.

 2. Betrouwbaarheid

  • Je hebt bij de rubriek “contact” online je NAW gegevens en bereikbaarheidstijden vermeld.
  • Je boekingsite dient na een maand door BookYou goed gekeurt te zijn op design en volledigheid.

 3. Transparantheid

  • Je hebt bij minimaal 50 % van de diensten online de prijs vermeld.

 4. Boekingsnelheid

  • De klant en locatie gegevens heb je ingediend bij BookYou in Excelformaat ter importatie.

 5. Perceptie

  • Je bemiddelt  in minimaal 5 aanverwante diensten.
  • Je profiel is voor minimaal 80 % volledig (tekst, 4 foto’s, 1 video en 1 Soundcloud).
  • Je wordt bemiddeld door minimaal 3 andere users via Network Bookings.

 FAQ

 

Hoe zit het met alle andere extra leads die ik binnenkrijg?

Je zult door het gebruik van BookYou ook voornamelijk telefonische leads ontvangen. Aangezien deze niet meetbaar zijn worden deze ook niet meegeteld in de leadgarantie. 

 

En als ik niet de leads kan omzetten in een definitieve boeking?

De conversie van je leads heb je zelf in de hand. BookYou biedt je de etalage waarin je al je handelswaar kunt uitstallen. Je zult je overtuigingskracht en de nodige verkoopskills moeten inzetten om potentiële klanten over de streep te trekken. We adviseren je met BookYou contact op te nemen als je daar na 5 leads nog niet zelf in geslaagd bent. Doe dat ook als je na 3 maanden op nog geen enkele wijze een lead hebt ontvangen. We bekijken dan samen nogmaals of je alle tools op de juiste manier inzet.

 

Hoe en wanneer kan ik de garantie verzilveren?

Neem een maand na aansluiting contact op met een medewerker van BookYou om bovenstaande criteria aan te tonen en door te nemen. Naast goede tips en branche gericht advies ontvang je dan tevens een deelnamebewijs van de leadgarantie. Deze kun je desgewenst na een jaar verzilveren, hetgeen we uiteraard niet verwachten!

Na een jaar minder dan twee contact aanvragen of online opties/boekingen hebt ontvangen, terwijl je wel over het jaar verdeeld minimaal 6 maal de selectiemailingsfunctie hebt gebruikt.