Grip op zaak!

BookYou bespaart tijd, creëert boekingsoverzicht en zorgt voor meer boekingen. Zoekmachine marketing, webtools, netwerkmogelijkheden, Social Media en administratie werken samen in één verbluffende cloud applicatie. Overal ter wereld directe grip op je bedrijfssituatie én strategie.

Beheer je *boekingen*
Beheer je boekingen

Boekingsbeheer is nog nooit zo makkelijk geweest. BookYou is een innovatief totaalconcept voor elk bedrijf dat boekingen verwerkt. BookYou automatiseert het hele of een gedeelte van het boekingsproces. Dat begint al bij de oriëntatie van de klant.

BookYou maakt online boekingsaanvragen mogelijk. Bovendien maakt deze cloud software het mogelijk om je boekingen en administratie altijd en overal te beheren.
Lees meer...

Bespaar veel *tijd*
Bespaar veel tijd

Alles wat u nu handmatig doet kan BookYou automatiseren, zoals herinneringen aan zowel de klant als uzelf sturen met betrekking tot contracten, betalingen en het verlopen van opties. Ook houdt het systeem de leverancier of artiest up-to-date over de status van de boeking. BookYou regelt zelfs de facturatie en desgewenst aftersales. Lees meer...

 

Verhoog je *inkomen*
Verhoog je inkomen
De formule: meer klanten, die meer boekingen doen tegen een hoger tarief.  De Profit Calculator berekent meteen met welk percentage BookYou jouw omzet kan verhogen. 
Lees meer...