Alles over Agency Management software bij BookYou.com

BookYou biedt ideale software voor agency's en management bureaus. Deze agency software zal vooral veel tijd besparen en daarbij boekingsoverzicht creëren bij het beheren van je boekingen. Ook zal het ondersteunen in de marketing van agency's, waardoor je inkomen verhoogd kan worden.

 

De entertainment markt is tegenwoordig erg gespannen. Er wordt daarom een behoorlijke druk gelegd op agency's. Er is dan ook veel vraag naar een dergelijke agency management software. BookYou is daarom met een oplossing gekomen die de management taken kunnen verlichten. Deze software oplossing neemt taken over in het aantrekken van nieuwe optie aanvragen, het offreren, het contract met de artiest, het opvolgen van de offerte, het versturen van de reminders omtrent betalingsherinneringen en desgewenst ook contracten die nog getekend retour moeten komen. Nagenoeg alle zaken die verwacht worden van het management.

 

Het gebruik van software binnen agency's en boekingskantoren is tegenwoordig zo vanzelfsprekend geworden, dat het niet meer weg te denken is bij de moderne agency. De management taken bestaan voornamelijk uit: het netwerken, marketing, onderhouden van klantencontacten en begeleiden van de artiest in zijn werk. Zelfs voor deze taken heeft BookYou voor agency's ondersteunende software ontwikkeld die door veel management kantoren naar alle tevredenheid wordt gebruikt. Bekijk hier de referenties en de gebruikerservaringen van de BookYou management software. Daarbij biedt de software van BookYou ook een oplossing voor alle randzaken die van het management verwacht worden. Denk daarbij aan het up-to-date houden van een online showlist, facturatie, administratie en communicatie via online media.

 

De agency management software van BookYou is cloud software. Dit brengt talloze voordelen met zich mee. Van over de hele wereld heb je als agency of als manager van een artiest realtime inzicht in de stand van zaken en belangrijke informatie. De complete managementsoftware voor agency's maakt het zelfs mogelijk om een boekingswebsite te ontwerpen. Hier kunnen alle diensten in een fraaie vormgeving gepresenteerd worden. Hierbij kan direct online aanvraag ingediend worden voor de artiest. Ook aan zoekmachine marketing is direct gedacht. Dat maakt BookYou de complete software oplossing voor alle agency's en artiesten management.

 

Cloudsoftware maakt je werk en administratie een stuk veiliger. Alle data en back-up's worden veilig opgeslagen in een groot datacentrum welke 24 uur per dag streng bewaakt wordt.

 

Ben je benieuwd wat BookYou precies is? Graag nodigen we je uit om alle mogelijkheden van deze agency management software te bekijken op onze website. Indien je binnen vijf minuten een goede indruk van de software wilt krijgen kun je hier direct een online demo voor aanvragen.