Alles over Artiest Management bij BookYou.com

Ben je artiest en op zoek naar een goed management? Overweeg dan eens BookYou! BookYou biedt een degelijke software-applicatie voor iedere artiest met of zonder een management. Deze boeking software helpt je in de marketing zodat je meer boekingen naar je toe trekt, maar ook in alle zaken waar je als artiest eigenlijk geen zin in hebt. Denk bijvoorbeeld aan offertes maken, contracten maken, opties opvolgen en andere administratieve werkzaamheden. Een complete software oplossing in administratie voor entertainment dus!

 

-          Overzichtelijk al je boekingen in kaart gebracht.

-          Reminders via sms en mail in te stellen.

-          Te koppelen aan Google Calendar en i-Cal.

-          Te koppelen aan een online boekingsformulier.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die BookYou te bieden heeft voor ieder management en/of artiest. Bekijk hier welke voordelen BookYou jou kan bieden en vraag direct een online demo aan.

 

Doe jij zelf het management van een bepaalde artiest? Dan is BookYou zeker voor jou geschikt! Naast alle administratieve rompslomp zal BookYou jou veel tijd besparen en helpen in de marketing van je artiest via een verbluffend reserveringssysteem. Deze software voor boekingsbureaus maakt het mogelijk dat je een eigen Reserveringswebsite kunt maken waar je al die diensten kunt presenteren in een interactieve website. Bekijk hier alles over BookYou en bekijk welke voordelen BookYou jou kan bieden in de automatisering van je artiesten management. Reeds vele artiesten en managers zijn je voorgegaan.

 

BookYou biedt al haar nieuwe klanten een niet goed geld terug garantie. Dit houdt in dat je de eerste week de software nauwkeurig kan testen en proberen. Indien het niet aan je wensen voldoet kun je zonder opgaaf van reden de account beëindigen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Dit geldt voor ieder impresariaat en artiest management. Gelukkig is dit tot op heden nog niet voorgekomen!

 

Artikelen over BookYou gepubliceerd:

De lancering van BookYou werd als eerste door de portaalsite high profile in de media gebracht via het volgende nieuws artikel op highprofile.nl. Bekijk hier een artikel dat DJ Broadcast magazine over BookYou later dat jaar geschreven heeft op pagina 20. Op pagina 53 is daar tevens een volle pagina advertentie van BookYou te bekijken.