Stanley Bish, agent bij SPEC Entertainment

"Toen we besloten vorig jaar verder te gaan automatiseren met het bedrijf, had ik de mogelijkheid om een software pakket te kiezen wat het beste bij mijn wensen aan zou sluiten."

"Na de verschillende software pakketten naast elkaar te hebben gelegd en allemaal even geprobeerd te hebben, was voor mij de keuze al snel gemaakt."

"Wat mij erg aanspreekt in BookYou is de overzichtelijkheid, de mogelijkheden en de snelheid waarmee gewerkt kan worden."

"Na enkele maanden wilde ik de software echt naar eigen hand zetten en het voor mezelf nog makkelijker maken. Na enkele overlegmomenten heb ik besloten mee te investeren in de software om zo mijn ideale pakket samen te stellen waar ik nog steeds met alle tevredenheid mee werk."

Bekijk de website

Martijn Mischgofsky, eigenaar van Misc Agency:


“Sinds ik BookYou gebruik kan ik veel efficiënter werken en heb nu meer controle. Zelfs met de extra boekingen kan ik nu door de tijdwinst toch meer de focus leggen op datgene wat het belangrijkst is: de klant en de artiest. De service naar klanten is beter en daarbij heb ik een goede omzetstijging gemaakt.”

Misc is een boekingskantoor met een aantal DJ's. Ook verzorgt Misc een aantal avonden in onder andere Club Air, Paradiso en Sugar Factory. Daarnaast hosten ze op Matrixx at the Park en Oerol Festival.Bekijk de website
Nana Berben, eigenaar van Dreamacts.nl:

“Ik gebruik BookYou sinds februari 2011 voor mijn boekingskantoor en merk dat ik enorm veel tijd heb bespaard. De automatisering van de facturen en de contracten helpen mij enorm en zorgen ervoor dat ik tijd over heb voor andere zaken. De synchronisatie met Google Calendar was voor mij een belangrijk aspect om BookYou te gaan gebruiken.”

Dreamworx onderscheidt zich door originele acts. Geheel ontwikkeld in eigen atelier. Zoekt u voor uw evenement nog aanvulling in sfeer, uitstraling, humor, interactie, verassing, inspiratie, magie, schoonheid of de impact van een onvergetelijke impressie. Dreamworx biedt een uitgebreid aanbod in acts en artiesten. Voor vele verschillende evenementen en gelegenheden.

Bekijk de website

Tobias, agent bij Fresh Meat Bookings:


''Mijn naam is Tobias. Ik ben agent bij Fresh Meat Bookings B.V, opgericht in 2012. Onze specialisatie is het electric en urban genre. Toen wij zijn begonnen met Fresh Meat Bookings wilden we meteen werken met een boekingsprogramma. De administratie handmatig in Excel bijhouden neemt veel tijd in beslag en is bovendien erg risicovol. Wij wilde direct een vliegende start maken.'' 

''Op aanraden van een collega uit de branche ben ik bij BookYou terecht gekomen. We hebben het vanaf dag één in gebruik genomen, waardoor we direct professioneel over kwamen. Daarbij bespaart BookYou een hoop administratieve tijd. En dat kwam goed uit aangezien we vanaf de start veel tijd in marketing wilde stoppen. Ook handig: BookYou is cloud software. Iedere artiest heeft dus zijn eigen inlog. Hiermee heeft hij altijd en overal, directe toegang tot zijn boekingen. Ook via zijn mobieltje. Ik kan elke beginnende agency BookYou absoluut aanraden!''Bekijk de website
Michel, eigenaar van Newjam Management: 

''Wij verwerken 250 boekingen per jaar, zowel nationaal als internationaal. Voor ons was de tijd aangebroken om volledig te automatiseren. Alles handmatig regelen en inplannen zorgde voor veel onduidelijkheid en weinig overzicht. Bij een internationale boeking kan een slordigheid grote financiële gevolgen hebben. Toen dat gebeurde zijn we direct overgeschakeld.

  
Voordat wij BookYou gingen gebruiken maakte wij gebruik van een andere boekingsprogramma. Dit programma had minder mogelijkheden. De mails naar mijn klanten kon ik zelf niet persoonlijk maken. Daarbij moest het opsturen van de factuur nog steeds in meerdere stappen uitgevoerd worden.
 
Een collega adviseerde BookYou. Opvallend is dat klanten vaker bij ons terugkomen sinds het BookYou gebruik. Momenteel staan wij bekend om onze professionaliteit en nauwkeurigheid. BookYou heeft hier aan bijgedragen. Een boeking is binnen enkele seconden volledig afgerond. BookYou geeft structuur en overzicht. Een foutje sluipt er bij ons niet meer in!''

Bekijk de website

Online light & sound for the Entertainment Industry:


"BookYou heeft ervoor gezorgd dat ik tijd overhoud om te focussen op de het belangrijkste, namelijk optreden. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn website, boekhouding en marketing. BookYou is een aanrader voor elke artiest en agency!"

Active Dance Music verzorgt de productie en uitvoering van dance events en karakteriseert zich vanwege een moderne kijk op de mogelijkheden binnen het geven van dance party’s en bedrijfsevenementen.

Het BookYou boekingsysteem is gekoppeld aan de site van Active Dance Music. Op deze manier kunnen ook bezoekers reserveringen plaatsen. De website is gemaakt met de BookYou Webtools Pro en SEO King, zodat deze uitstekend via Google gevonden wordt.

Bekijk de website

Leobert, eigenaar van Peter Hanssen Goochelarij:


''Mijn naam is Peter Hanssen eigenaar van Peter Hanssen Goochelarij. Als individuele artiest heb ik altijd alles zelf gedaan: administratie, website beheer, sales en marketing. Dit kost mij erg veel tijd, waardoor ik tijd te kort kom voor het verbeteren van mijn acts. Daar moet ik het juist van hebben want optredens zijn mijn belangrijkste inkomstenbron. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een partij die mij kan helpen om dit voor mij op te lossen. Via Google kwam ik bij BookYou uit."


"Dankzij de IT oplossing van BookYou verlopen nu al deze onderdelen geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd. En met succes! BookYou bespaart mij nu dagelijks de helft van mijn tijd. Momenteel werk ik hier nu ruim een jaar mee.  Ondertussen heb ik al 7 nieuwe innovatieve acts ontwikkeld die voor 30% meer boekingsaanvragen hebben gezorgd.''

 Bekijk de website

Tommy, eigenaar van Tommy Entertainment:


"Ik ben in te huren als DJ, presentator en freelance event manager. Goed voor 120 boekingen per jaar.  Met een dergelijk aantal boekingen per jaar was het lastig om handmatig een bepaalde structuur aan te houden. Dit resulteerde in onnauwkeurig werk en onvolledige boekingsinformatie. Gevolg: Ontevreden klanten en misgelopen inkomsten.’’

''Toevalligerwijs nam een medewerker van BookYou contact met ons op. Na een korte introductie hebben wij besloten met BookYou in zee te gaan. Dit bleek achteraf een goede zet te zijn. Al onze bestaande boekingen konden meteen in ons eigen BookYou account worden overgezet, wat direct voor een duidelijk overzicht zorgden. Als er telefonisch een boeking binnenkomt verwerk ik deze in slechts enkele minuten. De boekingen via het gekoppelde boekingsformulier in enkele seconden. Het gebruik van BookYou bespaart veel tijd en komt een erg professioneel over. Maar het duidelijke overzicht van al onze werkzaamheden is voor ons toch wel het meest belangrijk. Dubbele boekingen en ontevreden klanten heb ik sinds dien niet meer gehad. Ik ben blij dat ik voor BookYou heb gekozen.''Bekijk de website
Ellen Kuipers, Events in Twente:

"Sinds wij zijn overgestapt naar BookYou hebben we veel meer en vooral beter overzicht over onze boekingen. De service naar klanten is beter en daarbij is ook onze interne communicatie makkelijker. De software heeft een heel hoog gebruiksgemak en ook daarom zijn wij hartstikke tevreden met BookYou! Het is heel gemakkelijk om een boeking op de naam van onze andere BV te zetten en vice versa. BookYou is aan te raden voor elk evenementenbureau!"

Events in Twente is de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitjes en teambuilding events.

Bekijk de website

Julian Wendler, eigenaar van HorecaSupport:


Ik was opzoek naar een simpel systeem dat mij helpt eenvoudig onze diensten aan te bieden. Bij BookYou vond ik die mogelijkheid. Ik ben tot nu toe erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het programma en de service vanuit het BookYou hoofdkantoor. Regelmatig word ik gebeld of alles nog goed gaat en word er aangeboden om een middagje te zitten voor wat tips en trucs! Top systeem!

HorecaSupport levert opgeleid personeel en catering bij evenementen.

Sabine, eigenaar van Wasabi Agency:

"Ik gebruik BookYou puur als intern boekingsprogramma. BookYou heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn boekingen en taken overzichtelijk in één oogopslag kan zien. Ik kan snel zien wanneer de artiesten vrij zijn en op welke dagen ik ze in kan plannen. Dit scheelt een hoop tijd en gedoe. Het is een onmisbare tool voor mij!"


Nadat Sabine een aantal jaar voor Anna Agency heeft gewerkt heeft ze haar eigen boekingskantoor gestart: Wasabi DJ Agency. Momenteel heeft ze een aantal artiesten onder contract zoals: 3's a crowd, Bastianmore, Leama, MC Spyder, Nick, Prinz en Veitengrubber.