Veiligheid & privacy

Financiële gegevens zijn persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Daarom zijn deze goed beveiligd op bankniveau en alleen voor jou toegankelijk. 

Veiliger
Veiliger
Wanneer je gegevens invoert in BookYou, zullen zelfs de medewerkers van BookYou niet bij deze informatie kunnen. De sleutel tot deze veiligheid is je wachtwoord. Behandel deze net als je pincode, zodat misbruik voorkomen wordt. BookYou is dus niet alleen erg makkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar.
*Screening* medewerkers
Screening medewerkers

Voor BookYou staat de veiligheid van de gegevens van de gebruikers voorop. Daarom hebben alle medewerkers van BookYou een gedragscode ondertekend waarin strenge en duidelijke regels worden gesteld met betrekking tot gedrag en de verwerking van gegevens. Deze gedragscode is op aanvraag ook voor derden in te zien. Ook hebben alle medewerkers van BookYou een zogenaamde 'verklaring omtrent het gedrag' voor de verwerking van gegevens. Deze verklaring is niet verplicht, maar bij BookYou nemen we liever het zekere voor het onzekere.

*Beveiligd datacenter* in Nederland
Beveiligd datacenter in Nederland

Alle gegevens staan opgeslagen op servers in beveiligde datacenters die 24 uur per dag bewaakt worden. Dit houdt in dat alleen daartoe bevoegde medewerkers van BookYou toegang hebben tot deze servers. Daarnaast blijven je gegevens altijd fysiek op de BookYou-servers in Amsterdam.